(011) 39 777 67 (064) 46 634 66

Naš posao je da Vaš tepih bude čist, a Vi zadovoljni.


Pozovite nas, sigurno imamo idealno rešenje za Vas!


Pranje tepiha

Pranje tepiha se u zavisnosti od strukture i stepena zaprljanosti radi na više načina. Najkompletniji proces je svakako totalno potapanje tepiha i njegovo pranje do samog korena dlake.

Naše stručno osoblje će sa sigurnošću utvrditi koje pranje zapravo predstavlja najbolje rešenje za Vaš tepih. Pre bilo kakvog kontakta sa vodom svi tepisi prolaze kroz proces trešenja tepiha specijalnom mašinom za otklanjanje svih čestica prašine, peska i ostalih nečistoća koje su se zavukle do poslednje pore u vašem tepihu.Kada se tepisi istresu, premere i razvrstaju, sledi njihovo pranje. Ukoliko nam tepih dozvoljava potapa se u vodu i u zavisnosti od njegove strukture prilagodićemo adekvatne četke na singl-disc (četkara) mašinama.


Mokri i temeljno oprani tepisi se ubacuju u centrifugu, koja po principu mašine za veš tepih prvo na manjem obrtaju ispira dokle je to potrebno, a zatim se broj obrtaja ubrzava dok se ne iscedi zadnja kap vode iz tepiha.


Polu suvi tepisi idu na dosušivanje u posebnoj komori na visokoj temperaturi tako da će te iz našeg servisa uvek dobiti 100% suve tepihe tokom cele godine.


Celokupan proces pranja traje najmanje 3 dana od trenutka preuzimanja. Za određene tepihe zbog njihovog stanja neophodno je ponoviti ceo proces ponovo što može odložiti vraćanje tepiha za koji dan duže. Bilo koji metod pranja koji je potreban Vašem tepihu potapanje, dubinsko pranje sa poluispiranjem ili suvo pranje tepiha ne utiče na cenu koja je navedena u cenovniku.

Rekli su o nama

  • testimonialNenad Jovanović "Prezadovoljan! Posle više loših iskustava sa različitim tepih servisima,konacno opran tepih!"
  • testimonialNataša Brajković "Moja majka i ja godinama odžavamo tepihe u Master servisu,Svaka preporuka!"
  • testimonialSimona Novaković "Za svaku pohvalu, najbollje oprani tepisi do sad. Svaka čast !!!"
  • testimonialSreten Jović "Mislio sam da je moj pas uništio tepih zauvek, ali onda ste vi došli i uklonili sve mrlje i pasje dlake.Tepih ponovo izgleda kao nov,dlaka mu je mekana i miriše neverovatno!"