(011) 39 777 67 (064) 46 634 66

NAŠ POSAO JE DA TEPIH BUDE ČIST A VI ZADOVOLJNI !!Ukažite nam poverenje a nama će biti čast da sarađujemo sa Vama

Najčešća pitanja

Dolazimo besplatno na Vasu adresu bez obzira na kvadraturu.
Od dana preuzimanja do dana vracanja potrebno je od 3-5 dana, zavisno od stepena zaprljanosti tepiha i eventualnog ponavljanja procesa pranja.
Ukoliko zelite tepihe cemo besplatno vratiti na bilo koju zeljenu adresu u Beogradu.
Bez obzira na vrstu tepiha bilo da se radi o vunenom, sintetickom, svilenom ili prostirkama cena pranja je ista za sve vrste tepiha.
Ukoliko ne mozete da primite tepihe nakon pranja, oni mogu besplatno stajati kod nas u magacinu dokle god niste u mogucnosti da ih primite nazad.
U praksi na Vama je da tepihe pre preuzimanja urolate u rolnu, ukoliko niste u mogucnosti da ih sami pripremite za transport, nasa ekipa ce Vam besplatno pomoci.
Tepihe susimo u komori na visokim temperaturama do cak 50 stepeni. Tepisi su 100% suvi priliko vracanja.
Ukoliko ste imali p[oplavu u stanu ili su tepisi mokri iz nekog drugog razloga, potrebno je da tepihe oblozite najlonom ili kesom zbog transporata, a mi cemo ih bez ikakvog problema osusiti a zatim oprati i vratiti
Ukoliko su Vasi tepisi izurinirani od kucnih ljubimaca bez problema cemo resiti taj problem. Uspesno otklanjamo sav urin i neprijatan miris iz tepiha.

Rekli su o nama

  • testimonialNenad Jovanović "Prezadovoljan! Posle više loših iskustava sa različitim tepih servisima,konacno opran tepih!"
  • testimonialNataša Brajković "Moja majka i ja godinama odžavamo tepihe u Master servisu,Svaka preporuka!"
  • testimonialSimona Novaković "Za svaku pohvalu, najbollje oprani tepisi do sad. Svaka čast !!!"
  • testimonialSreten Jović "Mislio sam da je moj pas uništio tepih zauvek, ali onda ste vi došli i uklonili sve mrlje i pasje dlake.Tepih ponovo izgleda kao nov,dlaka mu je mekana i miriše neverovatno!"